BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Avusturya’dan İzmit’e gelen Bülent Bilgen’e plaket sürprizi

Avusturya’da yaşayan ve tatil için Kocaeli’ye gelen Kocaelispor’un eski futbolcusu Bülent Kaan Bilgen, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in kendisi için yaptırdığı şampiyonluk plaketi ile büyük sürpriz yaşadı 

29 Ağustos 2021 08:48
Avusturya’dan İzmit’e gelen Bülent Bilgen’e plaket sürprizi

Kocaelispor tarihinde şampiyonluk yaşamış isimlere tek tek ulaşıp, isimlerine özel yaptırdığı plaketlerle onurlandıran İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, futbolu bıraktıktan sonra Avrupa’ya yerleşen Bülent Kaan Bilgen’e, İzmit’e geldiği anda plaketini ulaştırdı. 1999-2007 yılları arasında Kocaelispor forması giyen ve 2002’de kazanılan Türkiye Kupası kadrosunda yer alan Bülent Kaan Bilgen, plaketi alırken bir hayli mutlu oldu.  

ŞAMPİYONLUK DERGİSİ DE VERİLDİ

Yaşamını Avusturya’da sürdüren Bülent Kaan Bilgen’in İzmit’te olduğu haberini alan İzmit Belediyesi ekipleri, Bilgen ile İzmit Belediyesi önünde bir araya geldi. İzmit Belediyesi Basın Yayın Müdürü Ozan Özgenç, Bülent Bilgen’e plaketini taktim ederken, ‘Dünden Bugüne Şampiyon Kocaelispor’ dergisini vermeyi de ihmal etmedi. 

ÖMRÜM BOYUNCA SAKLAYACAĞIM 

Hiç beklemediği anda böyle bir sürpriz ile karşılaşan Bülent Bilgen, “Uzun yıllardır Kocaelispor’dan uzak kalmıştım. Doğrusunu söylemek gerekirse böylesi bir hediyeyi almak benim için sürpriz oldu. Hem şaşırdım hem de onur duydum. Bu anlamlı düşüncesi nedeniyle Fatma Hanım’a çok teşekkür ediyorum. Bu plaketi ömrüm boyunca saklayacağım. Bu vesile ile tüm Kocaelisporlulara selamlarımı iletiyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.