BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Milletimize soruyorum: Hala mı AKP?

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, partisinin İktidara Yürüyüş Toplantısı – 3’ programına katıldı. 

29 Ağustos 2021 07:10
Milletimize soruyorum: Hala mı AKP?

Ankara Green Park Hotel’de gerçekleşen toplantıya il yönetim kurulu üyeleri İbrahim Şenmemiş ve Lütfullah Kadıoğlu ile birlikte katılan Aras, 59 ilin 455 ilçesinin ilçe başkanlarına hitap etti. Ekonomi politikaları üzerinden AKP’yi eleştiren Aras, hükümetin vatandaşın halinden haberi olmadığının altının çizerken ilçe başkanlarına vatandaşın yanında olun dedi.

DOĞALGAZA 6 AYDA 7.ZAM

Bu yıl içerisinde doğalgaza 6 ayda 7 kez zam geldiğini ifade eden Aras, gece yarısı gelen zamlarla milletimizin sırtına her gün daha fazla yük yüklenmektedir ifadelerini kullandı. Doğalgaza, elektriğe %15 zam yapan hükümet, sıra emekliye. İşçiye gelince yüzde 3’ten yüzde 5’ten yukarı gidememektedir diyerek buradan milletimize soruyorum hala mı AKP? Dedi. 

Konuşması sırasında kullandığı döviz ve argümanlarla salonun büyük beğenisini alan Aras’ın sözleri sürekli alkışlarla kesildi. Zengin - fakir farkının bir çığ gibi büyüdüğü ülkemizde hükümetin sofrasıyla vatandaşın sofrası arasında büyük bir fark olduğunu dile getiren Aras, bu zulüm Yeniden Refah iktidarıyla sona erecek dedi. İlçe başkanlarımıza diyorum ki, ilçelerinizde vatandaşlarımıza söyleyin tüm bu dertlerin çaresi Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’dır diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.