BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Şehitlerimiz için helva kavurdular

CHP Kocaeli İl Örgütü, Kocaeli Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile şehitlerimiz için gerçekleştireceği mevlid öncesi helva yapımına destek verdi 

30 Ağustos 2021 12:27
Şehitlerimiz için helva kavurdular

Kocaeli Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda geleneksel olarak düzenlediği ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz için mevlid okuması öncesinde CHP Kocaeli İl Örgütü, derneği ziyaret ederek helva yapımına destek verdi. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Kocaeli Balkan Masası üyeleri Selim Yıldız ve Erdem Arcan ziyaret ettikleri dernek başkanı Recep Altintip ve üyelerle ile helva yapımı için kazan başına geçti.

RUHLARI ŞAD OLSUN

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, akşam okumasına parti etkinlikleri dolayısı ile katılamayacaklarını ileterek, ”Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarının ruhları şad olsun. Recep başkanımızın nezdinde tüm dernek üyelerine bu anlamlı etkinlikten dolayı teşekkür ediyorum. Mevlid okumasına ne yazık ki katılamayacağız. Ancak hazırlıklarınıza bir nebze de olsa katkı sunabilmek için çelenk törenimiz sonrasında sizleri ziyaret ettik. Dağıtılacak olan helvanızın ve edilen tüm duaların kabul olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.