BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'yı ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'yı makamında ağırladı 

31 Ağustos 2021 07:12
Hürriyet, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'yı ağırladı

İl ve ilçe belediye başkanlarıyla sık sık bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Aydın’dan misafirlerini ağırladı. Aydın İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ve Basın Danışmanı Hüseyin Çetin'i makamında ağırlayan Başkan Hürriyet, belediye çalışmaları ve projelerle ilgili bilgi verdi. Ziyarette, yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu. 

BAŞARILAR DİLEDİ

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İzmit Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, Başkan Hürriyet'in tüm Türkiye'ye örnek olan projelere imza attığını kaydetti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hürriyet ise Başkan Kaya'ya çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.