BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Oda Başkanı İsmail Çevikel bıçak altına yattı

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan, uzun yıllar MHP’de de aktif olarak siyaset yapan Kocaeli Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı İsmail Çevikel dizinden ameliyat oldu. 

01 Eylul 2021 13:39
Oda Başkanı İsmail Çevikel bıçak altına yattı

Kocaeli Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı İsmail Çevikel dizindeki ağrı nedeniyle uzun süre ayakta kalmamaya özen gösteriyordu. Sorun kireçlenme ve eklenme aşınmasıydı. 

Devreye ilimizde çok tanınan, aynı zamanda MHP İzmit Belediye Meclis üyesi de olan Ortopedi Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Ayhan Arpacı girdi. 

İsmail Çevikel bugün Arpacı’nın görev yaptığı Özel Kocaeli Hastanesi’nde ameliyat edildi. Operasyonun başarılı geçtiği ve İsmail Çevikel’in bir iki gün hastanede kontrol altında tutulduktan sonra Cuma günü taburcu edileceği de öğrenildi. Başkan Çevikel ameliyatı gerçekleştiren Opr. Dr. Ayhan Arpacı’ya da teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.