banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Kartepe’ye yeni bir araç daha

Kartepe Belediyesi, ilçe halkına daha hızlı ve sorunsuz hizmet vermek amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. 

02 Eylul 2021 13:57
Kartepe’ye yeni bir araç daha

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın göreve başlamasından bu yana belediye teknik araç kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipmanları modern araçlarla yenilenerek, demirbaş envanterine giriyor.

YENİ NESİL ÇEVRECİ

Başkan Kocaman’ın girişimleri ile Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine yeni bir temizlik aracı daha eklendi. 8+1 metre küp hidrolik sıkıştırmalı, Euro 6 yeni nesil çevreci çöp kamyonu teslim alınması sonrasında hizmet kadrosuna dahil edildi.    

GÜÇLÜ EKİP, HIZLI HİZMET

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepemize en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyor, araç filomuzu her geçen gün büyütüyoruz. Özellikle dar sokaklarımızda hızlı ulaşım sağlayarak daha verimli kullanabileceğimiz Mercedes ATEGO marka 8 metreküp çöp toplama aracımız ilçemize hayırlı olsun” açıklamasında bulundu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393