banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Güneşspor, Hürriyet'e üyelik belgesini takdim etti

Kocaeli Güneşspor Yönetim Kurulu Başkanı Nebil Uzun, geçtiğimiz ay kulübe üye olan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet'e üyelik belgesini takdim etti  

02 Eylul 2021 14:38
Güneşspor, Hürriyet'e üyelik belgesini takdim etti

Ülkemize önemli futbolcular yetiştiren Kocaeli Güneşspor'a geçtiğimiz ay üye olarak kulübe destek veren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kulüp Başkanı Nebil Uzun ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Şentürk ve Boran Arslan'ı makamında ağırladı. Ziyarette İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut ve Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa da hazır bulundu.

KULÜPLERİN YANINDAYIZ

Güneşspor Başkanı Nebil Uzun, kulübe üye olarak Güneşspor ailesine katkı veren ve desteklerini esirgemeyen Başkan Hürriyet'e üyelik belgesini takdim etti. Altyapıya önem veren tüm kulüplerin her zaman yanlarında olduklarını kaydeden Başkan Hürriyet, yalnızca ilimize değil, ülkemize de futbolcu yetiştiren köklü Güneşspor kulübüne üye olmaktan bir kez daha büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393