BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kemal Kılıçdaroğlu o açılış için İzmit’e geliyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğü ile Yeşilova Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Çınar Çocuk Evi ve Sağlık Merkezi’nin açılışı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek 

02 Eylul 2021 03:01
Kemal Kılıçdaroğlu o açılış için İzmit’e geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeşilova Mahallesi Pembe Sokak’ta yapılan ve vatandaşların heyecanla beklediği Yeşilova Çınar Çocuk Evi ve Sağlık Merkezi’nin açılışı için İzmit’e geliyor. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in Yeşilova sakinlerine sözünü verdiği Yeşilova Çınar Çocuk Evi ve Sağlık Merkezi 8 Eylül Çarşamba günü saat 13.00’te törenle açılacak. 

KURDELEYİ BİRLİKTE KESECEKLER

Geçtiğimiz yıl Araç Tanıtımı ve Toplu Açılış Töreninde Başkan Hürriyet’i yalnız bırakmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeşilova Çınar Çocuk Evi ve Sağlık Merkezi’nin kurdelesini de Hürriyet ile beraber kesecek. Vatandaşların büyük bir heyecanla beklediği ve ön kayıtların alınmaya devam ettiği Çınar Çocuk Evi ve Sağlık Merkezi’nin açılışına tüm İzmitliler davetlidir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.