banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Şirintepe Gençlerbirliği, Hürriyet’i dayanışma yemeğine davet etti

Şirintepe Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Av. Semih Türeyen, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i geleneksel dayanışma yemeğine davet etti 

03 Eylul 2021 15:10
Şirintepe Gençlerbirliği, Hürriyet’i dayanışma yemeğine davet etti

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Şirintepe Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Av. Semih Türeyen ve eşi Av. Güzin Türeyen ile İzmit Belediyesi MHP Meclis Üyesi Engin Duymaz’ı makamında ağırladı. Şirintepe Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Av. Semih Türeyen, Başkan Hürriyet’i 11 Eylül Cumartesi saat 20.00’de kulübün sosyal tesislerinde düzenleyecekleri geleneksel dayanışma yemeğine davet etti. 

TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Hürriyet, Şirintepe Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün ilimizdeki amatör spor kulüpleri içerisinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, nazik davetleri için kulüp başkanı Türeyen ile meclis üyesi Engin Duymaz’a teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.