BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

SEDAŞ’ta Çalışan Bağlılığı Çalıştayı gerçekleştirildi

Çalışan deneyimi ve memnuniyetini odağına alan, en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğu bilinci ile hareket eden SEDAŞ, Çalışan Bağlılığı Çalıştayı’nı gerçekleştirdi. 

03 Eylul 2021 08:46
SEDAŞ’ta Çalışan Bağlılığı Çalıştayı gerçekleştirildi

Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Gebze bölgelerinden farklı pozisyonlarda 50 katılımcının yer aldığı çalıştayda, geçmiş dönem çalışan bağlılığı aksiyon gerçekleşmeleri ve 2020 yılı anket sonuçları değerlendirildi. SEDAŞ İnsan Kaynakları ve Kurumsal Yetkinlikler Direktörlüğü yöneticilerinin katılım sağladığı çalıştayda, anket araştırmasında yer alan beş ana başlıkta belirlenmiş olan sonuçlar katılımcılarla paylaşıldı ve katılımcıların samimi görüşleri alındı. 

Şeffaflık ekseninde çeşitli etkinliklerle devam eden çalıştayda daha iyi bir çalışma ortamı oluşturabilmek için beyin fırtınası yapılarak konu bazlı aksiyon planlarını hazırlandı, grup sunumları oluşturuldu. Çalışan bağlılığı konusunda etkinlikler yapılmaya devam edileceği ve projelerin gerçekleşme bilgilendirmelerinin de şeffaf bir platformda tüm çalışanlarla paylaşılacağı aktarıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393