BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi Çınar Halk Market’te satışlar başladı

Üreticiyi teşvik ederken, vatandaşı da ekonomik ve doğal ürünle aracısız olarak buluşturacak İzmit Belediyesi Çınar Halk Market’te satışlar başladı 

03 Eylul 2021 19:50
İzmit Belediyesi Çınar Halk Market’te satışlar başladı

Üreticiyi ve üretimi destekleyen ve projelerini bu doğrultuda gerçekleştirmeye devam eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’te yeni bir dönemi başlatıyor. Yerli üreticiye destek vererek doğal ve ekonomik ürünleri aracı olmadan vatandaşlara ulaştıracak Çınar Halk Market’te satışlar bugün başladı.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE AÇILIŞI YAPILACAK

Yerli üreticiyi ve kooperatifçiliği güçlendirme şiarıyla hareket eden İzmit Belediyesi, üzerinde titizlikle çalıştığı Çınar Halk Market’i İzmitlilerle buluşturdu. Çınar Halk Market ile üreticiler ürünlerini gerçek değerine satabilecek ve aracıların yarattığı fiyat dengesizliğinin önüne geçecek. Üretimi teşvik edecek olan Çınar Halk Market’in açılışı önümüzdeki günlerde gerçekleşecek. 

KOOPERATİFÇİLİĞN YAYGINLAŞMASINA ÖN AYAK OLACAK

Kocaeli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden işletme ruhsatını da alan Çınar Halk Market’te doğal ve ekonomik ürünler alıcılarını bekliyor. Vatandaşların kolaylıkla ulaşabileceği Karabaş Mahallesi İnönü Caddesi’nde yer alan Çınar Halk Market, İzmit’te kooperatifçiliğin yaygınlaşmasına ön ayak olurken kente değer katacak. 

RAFLAR DOĞAL ÜRÜNLE DOLU

Doğal ürünlerin yer aldığı Halk Market’te Güdül Leblebisi,  elma kurusu,  cevizli pestil,  soğan otu, nane, tane sumak, elma sirkesi, üzüm sirkesi, kantaron yağı, sızma zeytinyağı, erişte çeşitleri, tarhana çeşitleri,  katkısız salça, peynir çeşitleri, zeytin çeşitleri, reçel çeşitleri, et ürünleri gibi çok sayıda doğal ve ekonomik ürün alıcılarını bekliyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.