BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Kaymakam Cinbir’den, KOTO’ya veda 

Son kararnameyle Samsun Vali Yardımcısı olarak atanan İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, KOTO’ya veda ziyareti gerçekleştirdi 

04 Eylul 2021 17:46
Kaymakam Cinbir’den, KOTO’ya veda 

Resmi Gazete’te yayımlanan son kararname ile İzmit Kaymakamlığı görevinden Samsun Vali Yardımcılığı görevine atanan Şevket Cinbir, Kocaeli Ticaret Odası’na veda ziyareti gerçekleştirdi. KOTO Başkanı Necmi Bulut, Başkan Yardımcıları Volkan Yılmaz, Hüseyin Gezer ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından ağırlanan Kaymakam Cinbir, teşekkür ederek veda konuşmasına başladı. 

KAYMAKAM CİNBİR’DEN KOTO’YA ÖVGÜ 

Özellikle pandemi döneminde KOTO ile çok önemli işbirliklerine imza attıklarını ifade eden Kaymakam Cinbir, “Kocaeli Ticaret Odası ilimizin en dinamik ve üyeleri için özverili çalışan kurumlarının başında geliyor. Necmi Başkanımız Nezdinde emeği geçen tüm yöneticilerini kutluyorum. Kocaeli’yi, KOTO’yu ve değerli işbirliklerimizi hizbir zaman unutmayacak, yad edeceğim. Hakkınızı helal edin” dedi. 

BAKAN BULUT: HER ZAMAN YANIMIZDAYDI 

Kaymakam Cinbir’in manevi desteğini ihtiyaç duydukları her alanda iş dünyasının yanında hissettiklerini ifade eden Başkan Bulut da, “Kaymakamımız görev yaptığı süre boyunca hem kurum, hem saha ziyaretleri hem de manevi destekleri noktasında her zaman yanımızdaydı. Kendisine ilettiğimiz tüm konuların çözümüne yönelik tavır sergileyerek, iş dünyamıza açık desteğini göstermiştir. Kendisine Samsun mesaisinde başarılar diliyoruz. Yolu açık olsun” dedi.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393