BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İzmit’teki o festivalde Yeni Türkü rüzgârı esti

İzmit Belediyesi, 41 Burda Avm ve Sanatfest ortaklığında kadın üreticileri desteklemek amacıyla düzenlenen İzmit Kadın Festivali’nin ilk gününde Yeni Türkü rüzgârı esti 

04 Eylul 2021 02:39
İzmit’teki o festivalde Yeni Türkü rüzgârı esti

İzmit Belediyesi, 41 Burda Avm ve Sanatfest ortaklığında düzenlenen İzmit Kadın Festivali’nin ilk gününde İzmitliler birbirinden renkli stantlarda üretici kadınların el emeği ürünleriyle bir araya geldi. Söyleşiler, workshoplar ve atölyelerle gün içinde keyifli vakit geçiren vatandaşlar günü Yeni Türkü müzik grubunun konseri ile kapattı. Açılışı Maskeli Balo şarkısıyla yapan Yeni Türkü grubunu İzmitliler büyük alkışlar eşliğinde karşıladı. Grubun Aşk Yeniden, Çember, Karanfil, Sonbahardan Çizgiler, Olmasa Mektubun ve diğer birbirinden güzel eserlerine ayakta eşlik eden vatandaşlar unutulmaz bir akşam yaşadı. 

KOCAELİSPOR FORMASI HEDİYE EDİLDİ

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Av. Sibel Solakoğlu, Yeni Türkü grubuna plaket ve Kocaelispor forması hediye ederek kendileri adına Tema vakfına bağışta bulunduklarını belirtti. Kendilerini İzmit’te görmekten büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Solakoğlu, “Öncelikle Başkanımız Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını iletiyorum. İzmit Kadın Festivalini 3 kadın liderin ortaklığında toplumsal cinsiyet eşitsizliğine dikkat çekmek ve kadın girişimcilerimize bir fırsat sağlamak amacıyla gerçekleştiriyoruz. Bu festival ile kadınların evlerinin dışında her alanda rol model olabileceğini göstereceğiz. Sizleri İzmit’te ağırlamak bizleri çok mutlu etti, çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393