BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi Muhtar Masası heyeti, mahallelerle bağını güçlendiriyor

Oluşturulan komisyon ile hizmet ağını daha da güçlendiren İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası, kentin farklı bölgelerinde bulunan mahalleleri gezmeye ve muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor 

04 Eylul 2021 14:44
İzmit Belediyesi Muhtar Masası heyeti, mahallelerle bağını güçlendiriyor

Vatandaşların temsilcisi olarak belediye ile köprü görevi gören muhtarlara ziyaretlerini sürdüren İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası, güçlenen kadrosu ile saha çalışmalarına hız verdi. Muhtarlık Hizmet Masası Koordinatörü Mehmet Baştürk öncülüğünde Eski İl Genel Meclisi Üyesi İsmet Kanık ve eski meclis üyesi Ercan Umutlu’dan oluşan heyet, muhtarlarla bilgi alışverişinde bulundu. 

ÇALIŞMALARI TAKİP EDİYORLAR

Son olarak Çayırköy, Mehmet Ali Paşa, 28 Haziran ve Bekirdere mahallelerinde incelemelerde bulunan İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası heyeti, muhtarlardan bölgenin taleplerini dinledi. Mahalle sakinleri ile de görüşen heyet, mahallelilere İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını iletti. Her gün farklı bölgelere giden heyet, tüm muhtarlarla belirli aralıkla bir araya gelmeye devam edecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.