BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Ellibeş ve Zeybek’ten Kocaeli Şehir Hastanesi’ne yakın takip

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek yapımı hızla devam eden Kocaeli Şehir Hastanesi’ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

05 Eylul 2021 16:13
Ellibeş ve Zeybek’ten Kocaeli Şehir Hastanesi’ne yakın takip

DEV SAĞLIK KOMPLEKSİNDE SONA DOĞRU

İzmit Cephanelik Mevkiinde toplam 368 bin 668 m2 alan üzerine yapılan, 188’i yoğun bakım olmak üzere bin 208 yatak kapasiteli Kocaeli Şehir Hastanesi tamamlandığında, genel hastanenin yanında Onkolojiden Kalp Damar Cerrahi Merkezine, Organ Nakli’nden Yanık Tedavi Merkezine, Tüp Bebek’ten Yataklı Fizik Tedavi Merkezine, Diyaliz’den Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezine kadar en gelişmiş teşhis ve tedavi üniteleri ile Kocaeli’ye ve çevre illere en üst düzeyde sağlık hizmeti verecek. Ayrıca aynı kampüs içinde Yüksek Güvenlikli Psikiyatri Hastanesi de hizmete girerek bölgede alanında ilk olacak.

YIL SONUNA YETİŞMESİ İÇİN YAKIN TAKİP

İlimizdeki sağlık hizmetlerine yeni bir boyut kazandıracak olan Şehir Hastanesi’nin yıl sonuna kadar tamamlanması için yoğun çalışma var. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op.Dr.Yüksel Pehlevan ve AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Dr. Şahin Talus önceki gün Şehir Hastanesi İnşaatına giderek burada Gama-Türkerler Holding Yönetim Kurulu üyelerinden bilgiler aldı. Üst üste yapılan ziyaretlerle bir araya gelip, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Kocaeli Şehir Hastanesi’nin tamamlanıp, hizmete alınmasıyla ilimizde sağlık hizmetlerinde yeni bir dönem başlayacağını belirten AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş şunları söyledi:

SAĞLIKTA YENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAK

“Ülkemizde son 19 yılda düzenli ve sürekli yapılan sağlık altyapı çalışmaları sayesinde çok şükür Pandemi döneminde bile sıkıntı yaşamadık. Muhalefetin her zaman olduğu gibi ülkemizin büyümesi ve gelişmesine gösterdiği sert karşı duruşun, şehir hastaneleri inşa edilirken de devam ettiğini gördük. Herşeyin başı sağlık diyen milletimizi burada bile anlamaktan yoksun bu anlayış, şehir hastanelerini de kötülemekten geri kalmadı. Ancak bugün Türkiye genelinde tamamlanan 17 şehir hastanemiz sayesinde hasta yatağı kapasitesi 22 bin 604 arttı. Sağlıkta hizmet kalitesi yükseldi. Fedakar sağlık çalışanlarımız daha modern ve çağa uygun çalışma ortamlarına kavuştu. Kocaeli Şehir Hastanemiz de tamamlandığında hem ilimiz, hem bölgemiz bu kaliteye yükselmiş olacak. Milletvekilimiz Emine Zeybek bu konuda hem Ankara’da hem burada ciddi mesai harcıyor. Yıl sonuna tamamlanması hususunda yoğun çabamız var” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393