BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İYİ Partili Başkandan Yürüyüş Yolu tepkisi

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız yeni eğitim öğretim yılının bitmeyen yürüyüş yolu projesi ve bozuk yollarla başladığına dikkat çekti. 

07 Eylul 2021 01:44
İYİ Partili Başkandan Yürüyüş Yolu tepkisi

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın yazılı açıklamasın içeriği şöyle: 

6 Eylül itibariyle yaklaşık 2 öğrenim dönemi okullarından ve eğitimlerinden tamamen uzak kalmış yavrularımız yeniden örgün ve yüz yüze eğitimin heyecanıyla okullarına kavuşmak için yollara döküldü. Ama maalesef plansız ve zamansız öngörüden uzak gerçekleştirilen yol çalışmaları, bitmek bilmeyen yürüyüş yolu projesi gibi engellerle tam bir hengame yaşanmaktadır. 

Hem uzun zamandır kapalı kalan ve iş yapamayan esnafımız hem de okula kavuşma heyecanıyla yollara çıkan yavrularımız neredeyse büyük bir işkenceyle karşılaştı. Pandemi dönemindeyken yollar bomboş ve vatandaşlarımız evlerindeyken rahatça yapılabilecek bu çalışmaların yasakların kalkarak okulların açılacağa döneme sıkıştırmak hangi mantıkla açıklanabilir bilemiyoruz. 

Öğrencilerimizin okula rahatça kavuşmasını mı engelliyorsunuz ya da esnafımızın iş yapmasını mı engellemeye çalışıyorsunuz? Tam olarak ne yapmaya çalışıyorsunuz anlayamadık. Çalışmaların yavaş ve plansız ilerlediğini dile getiren esnafımız pandemi sürecindeki yapılması gerekenlerin şimdi yapılmaya çalışıldığını Büyükşehir’in bu çalışmaları yüzünden yasakların kalktığına sevinemediklerini çünkü vatandaşın bozuk yollar ve çalışmalar yüzünden kendilerine ulaşamadığını yakınarak dile getirdi. 

Ayrıca şehrin farklı noktalarındaki yine bu yol çalışmaları yüzünden veli ve öğrencilerimizden büyük şikayetler alıyoruz. Yüz yüze eğitim başlama kararı alındığında çalışmalarla ilgili hızlanma ve öğrencilerin mağdur olabileceğini konusunda hiç mi hesaplama yapılmaz. Vatandaşımızın mağduriyetini ivedilikle gidermenizi bekliyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393