banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Aşı dayatması zulümdür

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı Mehmet Aras Kocaeli de basının karşısına çıktı. Partinin Kocaeli il binasında basına konuşan Aras’ın gündeminde zorunlu aşı ve test uygulaması vardı. 

09 Eylul 2021 11:34
Aşı dayatması zulümdür

Aras hükümet tarafından uygulanan zorunlu aşı ve test uygulamasının, anayasaya aykırı olduğunu insanlık onuru ile bağdaşmadığını dile getirdi. Korona virüsün biyolojik bir silah, zorunlu aşının küresel dayatma olduğunu ifade eden Aras’ın konuşmasının satır başlıkları şu şekilde;

Biz Yeniden Refah Partisi olarak tercihini aşı olmaktan yana kullanan yurttaşlara saygı duyuyoruz. Herkes kendi vücudu konusunda karar alma hakkına sahiptir. Bizler bu hakkın kısıtlanmasına karşıyız. İnsanları işi ile ekmeği ile korkutarak aşıyı dayatmak zulümdür. Anayasamıza aykırıdır. 

BİLİM KURULUNU FİLİM KURULUNA ÇEVİRDİLER.

Hükümet halkımıza aşıyı dayatırken, bilim kurulu üyeleri benim antikorum yüksek ben aşı olmadım, olmayacağım diyebilme lüksüne sahip durumdadır. Bu ayrıcalık ile bilim kurulu maalesef filim kurulu haline gelmiş bulunmaktadır.

MASONLAR, HÜKÜMETTEN DAHA İYİ BİLİYOR.

Hükümet pandeminin başından bu yana günü birlik, acemice söylemler ile günü kurtarmaya çalışmaktadır. Bir, iki, üç derken bugün dördüncü doz aşının dahi yeterli olmayacağını açıkça söyleyememektedir. İnsanları, köpekler gibi altı ayda bir aşılayacağız diyerek toplumun tepkisini çeken, mason Bingür Sönmez bile sürecin nereye varacağını hükümetten daha iyi bilmektedir. 

REFAH PARTİSİNDEN BAŞKA TEPKİ VEREN NEDEN YOK?

En ufak meselelerde bile birbirini yiyen siyasi partiler ağız birliği etmiş durumdalar. Halkın en büyük sorunu haline gelen aşı dayatmasına hiçbiri tepki göstermemektedir. Hükümeti, muhalefeti bu konuda tek yumruk olmuş vatandaşı eziyor. Yeniden Refah Partisi olarak bu dayatmanın iptali için hukuk mücadelesi başlattık. Halkımızın bu mağduriyetinin giderilmesi için elimizi taşın altına koyacağız.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.