BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Partililer esnafa bir dokundu, bin ah işitti!

İYİ Parti İzmit İlçe teşkilatı yöneticileri Bekirdere esnafını ziyaret etti. 

09 Eylul 2021 11:07
İYİ Partililer esnafa bir dokundu, bin ah işitti!

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İl Başkanvekilleri Ali Karaca, Çağlar Özer, İlçe Muhasibi Salim Yaşar, İlçe Başkan Yardımcıları Kenan Vural, Nevin Ayyıldız, Erol Derin, Abdurrahman Akgül, ilçe yöneticileri ve Gençlik kolları ile birlikte Bekirdere esnaflarını ziyaret ettiler.

Taksi duraklarından lokantalara kahvehanelerden dükkanlara her esnafa bir dokundular, bin ah işittiler. Pandemi sürecinde maddi manevi büyük kayıp yaşayan esnaf üst üste gelen zamlarla satış yapamadıklarını işlerin durma noktasında olduğunun altını çizdi.

İYİ Partili yöneticiler esnaflara sorun ve taleplerini Genel Merkezimize iletmek üzere notlarımızı aldık. Sorunlarının çözüme kavuşması için her türlü gayreti göstereceğiz dediler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.