BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Marmara Muhtarlar Federasyonu, ilk toplantısını İzmit'te yaptı

Ağustos ayı ortasında gerçekleşen Marmara Muhtarlar Federasyonu seçimden sonraki ilk toplantısını İzmit'te gerçekleştirdiler.  

10 Eylul 2021 04:14
Marmara Muhtarlar Federasyonu, ilk toplantısını İzmit'te yaptı

İlimizde ilk ziyaretlerini aynı zamanda Marmara Belediyeler Birliği Başkanı olan Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a yaptılar. İzmit Muhtarlar Derneğinin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı Kocaeli Sivil Toplantı merkezinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Bursa, Yalova, Çanakkale ve Kocaeli muhtarlarından bir kısmı katıldı. Saat 13,00 suları sona eren toplantının ardından İzmit Belediye Başkanı Av.Fatma Hürrüyet Kaplan Hanım Muhtarları Gülümse kafede misafir etti. 

Yemek ikramından sonra misafir muhtarlara hediyelerini İzmit Belediye Başkan Vekili Çetin Sarıca, Meclis üyesi Tuncay Aşkın ve Mehmet Baştan Bey ile Muhtar Masası koordinatörü İsmet Kanık takdim ettiler. Marmara Muhtarlar Federasyonunu şu an için (Bursa'dan 4 İlçe Derneği-Yalova Muhtarlar Derneği-Kocaeli'nden 2 Muhtar Derneği ile Çanakkale Muhtar Derneği) oluşmaktadır. Marmara Muhtarlar Federasyonu olarak bölgedeki ilgili belediyelerle birlikte el ele güzel işler yapılması dilek ve temennilerinde bulunuldu. 

25 Eylül'de Ankara'da yapılacak Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu seçimlerine Federasyon ve Muhtarlık camiası için layık olabileceğimiz aktif yerlere girebilmek için uğraşacaklarını belirttiler. Marmara Muhtarlar Federasyonu olarak Kocaeli Büyükşehir belediye Başkanına, İzmit Belediye Başkanına, Kocaeli Sivil Toplum Merkezi Yetkililerine ve Gülümse Kafe Yetkilileri ile ilgili personellerine teşekkür ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.