banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet, olmayacak yolu yaptı

İzmit Belediyesi Çubuklu Osmaniye Mahallesi’nde bulunan 550 metre uzunluğa sahip toprak yolda başlattığı parke yol çalışmaları tamamlayarak yıllardır süren yol hasretine son verdi. Muhtar Nurettin Güneş Başkan Hürriyet’e teşekkür ederek, “Şükürler olsun, olmayacak yol yapıldı” dedi 

10 Eylul 2021 00:28
Hürriyet, olmayacak yolu yaptı

İzmit Belediyesi, kent genelinde cadde ve sokakların modern ve estetik bir görünüme kavuşması adına kilitli parke yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda geçtiğimiz haftalarda Çubuklu Osmaniye Mahallesi’nden Kandıra yoluna bağlanan ve vatandaşların yıllardır sıkıntı çektikleri yolda başlatılan parke çalışmaları tamamlandı. 

ÇOK DAHA GÜVENLİ

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çubuklu Osmaniye Mahallesi Mehmet Uzun Caddesi’nde ilk olarak olası kazaların önüne geçme adına istinat duvarı çalışmalarını tamamladı. Daha sonra 550 metre uzunluğundaki toprak yolda tamamlanan parke döşeme çalışmaları ile bölge çok daha güvenli ve konforlu hale getirildi. 

TÜM GÜCÜMÜZ VE EKİBİMİZLE

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, “İzmit Belediyesi olarak Çubuklu Osmaniye Mahallesi’ndeki üst yapı çalışmalarımızı tamamladık. Hali hazırda 550 metre olan toprak yolda 3 bin 300 metrekare parke 350 metreküp istinat duvarı çalışmasını bitirerek kullanıma sunduk. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri karşılamak adına 102 mahallede bin 600 kilometre yol ağımızda tüm gücümüzle ve ekibimizle halkımız için çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu. 

“OLMAYACAK YOLU YAPTIK”

Çubuklu Osmaniye Mahalle Muhtarı Nurettin Güneş, “Öncelikle Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e, Fen İşleri Müdürümüz Burak Güreşen’e ve bütün ekibine teşekkür ediyorum. Olmayacak bir yolu yaptık. Allah’a şükürler olsun başardık. Çok mutluyum, köy halkı da çok mutlu. İnşallah bu yol hepimiz için hayırlı olur” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.