BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli Atlı Spor’da Büyükşehir’in desteğiyle Manej büyütülüyor

Cumhurbaşkanlığı Kupası Engel Atlama Yarışmaları öncesinde Kocaeli Atlı Spor Kulübünde Başkan Savaş Demirtaş ve yönetimi Büyükşehir’in Desteğiyle Manej Yarışma Alanını genişletme çalışmalarını başlattı.  

11 Eylul 2021 20:33
Kocaeli Atlı Spor’da Büyükşehir’in desteğiyle Manej büyütülüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yapılan çalışmalardan sonra 3500 m2 olan Manej-Yarışma Alanının büyütülerek toplamda 5250 m2 olacağını belirten Kocaeli Atlı Spor Kulübü Başkanı Savaş Demirtaş,’ Manejin genişletme çalışmaları tamamlandıktan sonra Uluslararası Yarışmalara da ev sahipliği yapabileceğiz ‘ dedi.

Kocaeli Atlı Spor Kulübünde yeni dönemde yarışmalara hazırlık amacıyla 42 adet box imal edildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle 3mt x 2.75 mt ve 2.25 mt yüksekliğinde profil ve ahşaptan imal edilen portatif boxlar Kocaeli Atlı Spor Kulübünün düzenleyeceği yarışmalara daha fazla atın katılmasını sağlayacak.

Kocaeli Atlı Spor Kulübü Başkan Savaş Demirtaş, manejin büyütülmesivle boxların yapımında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın büyük desteğinin kendilerine güç verdiği belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a çok değerli katkıları için teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyesinin Park Bahçeler, Fen İşleri, Destek Hizmetleri, Basın Yayın Halkla İlişkiler, Gençlik ve Spor Daire Başkanlıklarına ve çalışma ekiplerine de teşekkür ediyoruz’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.