BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Saadet Çayırova’da Sinan Aydemir dönemi

İlçe kongresi yaklaşan Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığında istişare gerçekleştirildi. İstişare Kocaeli İl Başkanlığı tarafından yürütüldü. Değerlendirmeler sonucunda teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan imzası ile Sinan Aydemir ilçe başkanlığına görevlendirildi. 

13 Eylul 2021 17:42
Saadet Çayırova’da Sinan Aydemir dönemi

İl Başkanı Av. Zafer Mutlu il başkanlığına davet ederek Sinan Aydemir’e yeni görevini bildirdi. Önümüzdeki süreçte Sinan Aydemir’in listesini hazırlayıp ilçe kongresine gitmesi bekleniyor. 2016 yılından bu yana Çayırova İlçe Başkanlığını yürüten Yusuf Aksu görevi Sinan Aydemir’e devretmiş oldu.

SİNAN AYDEMİR KİMDİR?

Aslen Ardahanlı olup 1981 yılında Erzurum  doğdu. İlkokula Erzurum’da başladı. Ortaokul ve liseyi Gebze’de tamamladı. 2006 yılında Kocaeli Üniversitesi Çevre Mühendisliğinden mezun oldu.

Atıksu arıtma sektöründe çalışmakta olup evli ve bir çocuk babasıdır. Fazilet Partisi Gençlik Kollarında bulundu. Saadet Partisi Çayırova Gençlik Kolları Başkanlığı ve Anadolu Gençlik Derneği Çayırova Başkanlığı yaptı. Son olarak Saadet Partisi Çayırova’da eğitimden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393