BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Özlü hemşehrilerinin en mutlu gününe şahitlik ediyor

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskeleli hemşerilerinin en mutlu günlerinde yanlarında olarak dünya evine giren çiftlerin sevinç ve heyecanlarına ortak olmaya devam ediyor. 

13 Eylul 2021 02:07
Başkan Özlü hemşehrilerinin en mutlu gününe şahitlik ediyor

Başiskele’de belediyecilik işlerini büyük bir titizlikle yoğun tempoda sürdüren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, hemşehrileriyle iç içe olmaya komşularının en mutlu günlerinde yanında olmaya büyük özen gösteriyor.

10 CEMİYETE KATILIM

Başkan Özlü, bu hafta 10 cemiyete katılarak genç çiftlerin ve ailelerinin en mutlu günlerine şahitlik etti. Yoğun düğün ve nikâh programı olan Başkan Özlü, Şeydanur- Efkan, Zehra- Furkan, Armağan – Burcu, Sedef – Hüseyin, Özge-Ali, Edanur – Melih, Seda- Yasin, Yağmur – Ömercan, Ezgi – Güral ve Seher – Furkan çiftlerinin en mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadı, sevinçlerine ortak oldu.

ÇİFTLERE ANLAMLI HEDİYELER

Genç çiftlerin düğün ve nikâh cemiyetlerine katılarak davetleri karşılıksız bırakmayan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, dünya evine giren çiftlere iki cihan aile saadeti dileyerek, çiçeği burnunda çiftlere Ay yıldızlı Türk Bayrağımızı, Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarından Ailem kitabını ve nikâhta imza attıkları kalemi hediye etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.