banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Elinizden tutan mı oldu beyler?

İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evi ile ilgili yaratılan algılara sert tepki gösteren İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Devrim Bal, “Tam 15 yıl yönettiğiniz bu güzel İzmit’te neden o zaman bir tane kreş açamadınız?” diye sordu  

13 Eylul 2021 13:47
Elinizden tutan mı oldu beyler?

İzmit Belediyesinin geçtiğimiz günlerde açılışını yaptığı Çınar Çocuk Evi’nin ücreti ve fiziki yapısıyla ilgili AK Parti tarafından yapılan algı çalışmalarına tepkiler sürerken, bu konu ile ilgili İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Devrim Bal da sessizliğini bozarak sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile tepkisini gösterdi. Nevzat Doğan döneminde İzmit Belediyesi’nin fiziki şartların yetersizliği ve ekonomik olarak külfet olduğu gerekçesiyle 8 Haziran 2012 tarihinde kapatma kararı aldığı SEKA Kreşi velilerinin belediye binası önündeki eyleminin gazete kupürünü paylaşan Bal, “Bu zihniyet, bugün farklı algıların peşine düşmüş” dedi. 

“17 YILDA 1 KREŞ AÇMAMIŞLAR”

Devrim Bal paylaşımının devamında; “Yıl 2012. İzmit Belediyesini o dönem AK Parti yönetiyor. Kreşi külfet olarak gören bir yönetim 17 yıldır 1 tane kreş yapmamış, üstüne bir de var olan kreşi külfet olarak görüp kapatmış. Bu zihniyet, bugün yapılan güzel işlere bir kılıf uydurup farklı algılar peşine düşmüş. İzmit halkı, şu soruyu çok merak ediyordur; Tam 15 yıl yönettiğiniz bu güzel İzmit’te neden o zaman bir tane kreş açamadınız? Elinizden tutan mı oldu beyler?  Siz daha iyisini yapsaydınız da bizlerde görseydik!” ifadelerini kulandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.