BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Şiir Günleri etkinliği Orhan Veli Kanık ile başladı 

İzmit Şiir Günleri etkinliği Orhan Veli Kanık ile başladı  

14 Eylul 2021 19:27
İzmit Şiir Günleri etkinliği Orhan Veli Kanık ile başladı 

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, edebiyat tarihinde iz bırakan şairleri anacağı İzmit Şiir Günleri etkinliklerine başladı. Aydili Sanat Derneği ile birlikte gerçekleştirilen İzmit Şiir Günleri’nde ilk olarak Türk Edebiyatı’nın usta şairi Orhan Veli Kanık, şiirleriyle anıldı. 

HER AY FARKLI BİR USTA ANILACAK 

Türk Edebiyatı’nda iz bırakmış şairleri anmak ve onları genç kuşaklara tanıtabilmek adına organize edilen İzmit Şiir Günleri etkinliklerinin ilki, dün akşam Cumhuriyet Parkı Amfi Tiyatro’da başlayan program ile gerçekleştirildi. Aydili Sanat Derneği Üyesi Ebru Turan ve Ümit Salih Bolol’un konuk olduğu programda Garip akımının öncülerinden Orhan Veli Kanık, şiirleriyle anıldı. İzmitlilerin büyük beğenisini kazanan etkinlik, her ay farklı bir usta şairin anıldığı programla devam edecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.