banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez Arpalı Köyü Derneği’nden İYİ Parti’ye ziyaret

Körfez Trabzon Köprübaşı Arpalı Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği, İyi Parti Körfez İlçe Başkanlığını ziyaret etti.  

14 Eylul 2021 00:20
Körfez Arpalı Köyü Derneği’nden İYİ Parti’ye ziyaret

Dernek Başkanı Orman Endüstri Mühendisi Rasim Kırveli bu ziyaret sonrası şöyle konuştu: ‘’ Biz sadece bir köy derneği olmadığımızı daha öncede söylemiştik. Bizim derneğimiz Körfez ilçemizle ilgili her türlü konuda elini taşın altına sokmaya hazırdır. İyi Parti Körfez İlçe Başkanlığı da ilçemizdeki önemli siyasi partilerimizden bir partidir. 

Bizler dernek olarak, terör destekçilerini destekleyen partiler hariç tüm partilere eşit yaklaşıyoruz. Bizim için vatan, bayrak dediniz mi akan sular durur. Devletin yanında olan, millete faydalı olan tüm partilere yakınlığımız eşittir. Bizde sağ – sol olayı yoktur. 

Demokratik çerçeve de tüm vatandaşlara yakınız. Sonuçta bu partilere gidip gelen siyasi faaliyette bulunan farklı partilerde olan bizimde üyelerimiz mevcuttur.
     
Biz dernek olarak şunu söylüyoruz. Gelin Körfez ilçemiz için ne gerekiyorsa parti ayrımı yapmaksızın elimizi taşın altına koyalım. Bireysel menfaat değil, toplumsal menfaati güdelim. 

Toplum için yapılan her türlü olumlu çalışma gelecek nesillere faydalı olacaktır. İyi Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm ve yönetimine bizleri en güzel şekilde ağırladıkları ve misafirperverlikleri için derneğim adına teşekkür ediyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.