BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İllaki hatırlat diyorsanız buyurun Sayın Ellibeş

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, “Kimin aynı yağmurda ıslandığını, el ele yürüdüğünü illaki hatırlat diyorsanız buyurun Sayın Ellibeş” diyerek AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e iktidar partisinin FETÖ ile ilişkilerini hatırlattı.  

14 Eylul 2021 20:14
İllaki hatırlat diyorsanız buyurun Sayın Ellibeş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in gençlerle yaptığı bir toplantıdaki CHP’ye yönelik iftira niteliğindeki açıklamaları için; “Ne zaman Kocaeli’miz ile ilgili bir sorunu, usulsüzlüğü, halka değil ranta hizmeti ortaya çıkarıp gündeme getirsek AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in, genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’yla ve partimizle ilgili iftira dolu açıklamalarını okuyoruz. Gündemi böyle değiştirme çabanıza artık kimse inanmıyor.” dedi. 

GENÇLER HELE SİZE HİÇ İNANMIYOR

AK Parti’nin FETÖ ile ilişkilerini hatırlatan Başkan Yıldızlı “Hele mensubu olduğunuz iktidar partisinin geleceklerini çalmaya çalıştığı o pırıl pırıl gençlerimiz hiç inanmıyor. Boşa nefes tüketmeyin.” diye konuştu. “FETÖ terör örgütü ile kimin aynı yağmurda ıslandığını, el ele yürüdüğünü illaki hatırlat diyorsanız buyurun Sayın Ellibeş.” sözleriyle AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e seslenen Başkan Yıldızlı açıklamasına şu sözlerle devam etti; 

FETÖ İLE YÜRÜYEN MEYDANLARDA ALKIŞLATAN SİZLERDİNİZ

“Kandilin şehrin göbeğinde kutlama yapmasına izin verenler, hoca efendi diye hitap ettikleri zat ülkeye dönsün diye gözyaşı dökenler, uçaklarla Pensilvanya’ya gidenler, terör örgütü elebaşının mektubunu devlet kanalında okutanlar, kardeşini de canlı yayına çıkartanlar, bu terör örgütleri onurlu Türk askerlerine yönelik hain operasyonlar düzenlerken biz bu davanın savcısıyız diyenler, sessiz çığlık eylemlerine bir kez dahi adım atmayanlar, her türlü terör mensubunu devlet kademelerinde yuvalandıranlar, ülke yönetimini cemaat kavgalarının ortasına bırakanlar sizin genel başkanlarınız, bakanlarınız, milletvekilleriniz, belediye başkanlarınızdı. Kocaeli’de 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasında dönemin il başkanınız FETÖ mensubu zatı yakalanmadan önce meydanlarda alkışlattı. Yine şu anda belediye başkanı olan eski milletvekilinizin ‘Hoca eli öptüm, elimi yıkamam’ dediğini cümle alem biliyor. Hatalarınızı, yanlış politikalarınızı bu ülkenin kurucu partisine asla ve asla yıkamazsınız.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Soran Adam 2021-09-14 14:18:20

1-) Kapalı olan adapazarı tren istasyonlarının niye açılmadığını sordunuz mu? 2-) Kuruçeşme tramvay işinin ne kadar süreceğini sordunuz mu? 3-) Gölcük ve Kartepe tramvay projelerini son durumunu sordunuz mu? 4-) Karaman hızlı tren projesi 1 milyar ihale bedeli ile 5 yıl geçikme olmasına rağmen bitmemiş iken gebze metro ihalesinin 5 milyar bedel ile ne zaman biteceğini sordunuz mu? 5-) Hızlı trene niye bilet bulamadığımızı sordunuz mu? 6-) Köseköy meslek yüksek okulu kapatılması konusunda hülagüden "meslek okullarını merkeze topluyoruz" cevabını aldığınızda diğer meslek okullarının niye merkeze alınmadığını sordunuz mu? yetmezmiş gibi körfez de hukuk bölümün açılması için niye belediyenin bina yaptığını sordunuz mu?