BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Hürriyet, Türkiye satranç ikincisi minik Beren ile bir araya geldi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 2021 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi olan 7 yaşındaki Beren Çetin'i ağırladı 

14 Eylul 2021 08:45
Hürriyet, Türkiye satranç ikincisi minik Beren ile bir araya geldi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 29 Ağustos-3 Eylül tarihlerinde Konya'da düzenlenen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası'nda ilimizi temsil eden ve ikinci olarak Satranç Milli Takımı'na katılmaya hak kazanan Beren Çetin ile makamında bir araya geldi. Buluşmada Beren Çetin'in Gölcük Tersane Komutanlığı’ndan emekli dedesi Encümen Yüceer, anneanesi Ayfer Yüceer, yakını Gülizar Tuncer, İzmit Belediyesi Koordinatörleri; Yaşar Kardaş ve Ozan Aksu ile Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa da yer aldı.

BİZLERİ ÇOK GURURLANDIRDI

Başkan Hürriyet, Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası'nda elde ettiği başarı ile Kocaelililerin göğsünü kabartan Beren Çetin'i tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Minik sporcunun ailesini de kutlayan başkan Hürriyet, "Beren kızımızı ve ona desteklerini esirgemeyen ailesini tebrik ediyorum. Beren bizleri çok gururlandırdı. Milli Takım'da da çok güzel başarılar elde edeceğine inanıyorum. Kocaeli'den Türkiye'ye örnek olan sporcular çıkmaya devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393