BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez Arpalı Köyü Derneği, Yunus Emre Kurt’u kutladı

Körfez Trabzon Köprübaşı Arpalı Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği yönetimi, kısa bir süre önce Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı koltuğuna oturan Yunus Emre Kurt’u ziyaret ederek tebrik etti, başarılar diledi. 

15 Eylul 2021 09:13
Körfez Arpalı Köyü Derneği, Yunus Emre Kurt’u kutladı

Aynı zamanda orman endüstri mühendisi olan dernek Başkanı  Rasim Kırveli, Dernek Lokal Müdürü Servet Bayram ve Yönetim kurulu üyesi Ali Paşa Virdil’i sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Körfez Trabzon Köprübaşı Arpalı Köyü Derneği Körfez ilçemizde olmasına rağmen ilimizde çok aktif bir sivil toplum kuruluşudur. Çalışmalarını yakinen takip ediyorum. Ziyaretlerinizden dolayı de teşekkür ediyorum dedi. 

Dernek Başkanı Rasim Kırveli’de ‘Başkan Yunus Emre Kurt’u derneğim adına tebrik ediyorum. Genel merkez çok doğru bir hamle yapmıştır. Genç, dinamik insanların önünü açan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ ye de teşekkür ediyorum. Donanımlı insanların yöneticiliği her zaman partiyi başarıya ulaştırır. Köklü geçmişi olan Milliyetçi Hareket Partisi’ne başarılar diliyoruz. Kendilerinin faydalı çalışmalar yapacağına inancımız tamdır dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.