BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Örcün’de yol ve müze çevresi meydan düzenlemesi 

Gölcük Belediyesi tarafından, Örcün'de restore edilen tarihî hamamın (Hattat Ali Vasfî İzmidî Hüsn-i Hat Müzesi) ve 3 tarihî çeşmenin bulunduğu güzergâhta, tarihî dokuya uygun olarak granit küp taş yol ve müze çevresi meydan düzenlemesi yapımı başladı.  

15 Eylul 2021 11:58
Örcün’de yol ve müze çevresi meydan düzenlemesi 

TARİHİ DOKUYA UYGUN OLACAK

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer çalışmayı yerinde incelerken yaptığı açıklamada: “Örcün'de restore ettiğimiz tarihî hamamın (Hattat Ali Vasfî İzmidî Hüsn-i Hat Müzesi) ve 3 tarihî çeşmenin bulunduğu güzergâhta, tarihî dokuya uygun olarak granit küp taş yol ve müze çevresi meydan düzenlemesi yapımına başladık. Granit küp taş yol tamamlandığında tarihi dokuya uygun olmasının yanında, görsel olarak da güzel bir görünüme kavuşulacak. İlçemizin tanıtımına ve turizm yönünden gelişimine katkı sağlayacak olan projelerimize devam edeceğiz” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393