BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Türkiye’yi Hitler Almanya’sına çeviremezler

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras partisinin il yönetim kurulu toplantısı öncesinde basın ile buluştu. Aras toplantıda, hükümetin aşı ve pcr testi dayatmasına tepki gösterdi. 

16 Eylul 2021 03:57
Türkiye’yi Hitler Almanya’sına çeviremezler

Sanayi şehri Kocaeli de, 2,588,000 emekçinin çalıştığını hatırlatan Aras, emekçinin en büyük sorununun, aşı ve pcr testi dayatması olduğunu dile getirdi. 

Aşı olana gösterilen saygı ve sunulan imkanların, aşı olmayanlara da sunulması gerektiğini belirten Aras, hükümeti bir an önce yanlış politikasından dönmeye davet etti.

Türkiye’nin, Hitler Almanya’sı veya Mussolini İtalya’sı olmadığını hatırlatan Aras, hükümetin anayasa ve iş kanununu ihlal ettiğini ifade etti. Mevcut aşı ve pcr politikasının insan hakları ihlali olduğunu ve bu süreçte tüm mağdurlara yardım edileceğini dile getiren Aras, partilerine başvuran vatandaşlara, hukuki destek vereceklerini de sözlerine ekledi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.