BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmitliler, Çınar Halk Market’e sosyal medyadan ulaşabiliyor

İzmitliler, doğal ve ekonomik ürüne ulaşabildikleri Çınar Halk Market ile ilgili merak ettiklerine Çınar Halk Market’in sosyal medya hesapları üzerinden ulaşabiliyor 

16 Eylul 2021 13:51
İzmitliler, Çınar Halk Market’e sosyal medyadan ulaşabiliyor

Üretimi ve üreticiyi güçlendirme şiarıyla hareket eden ve projelerine bu doğrultuda yön veren İzmit Belediyesinin hayata geçirdiği Çınar Halk Market’te doğal ürünler aracısız olarak vatandaşlarla buluşuyor. Geçtiğimiz hafta satışların başladığı Çınar Halk Market’te onlarca doğal ürün yer alıyor. 

GÜNCEL OLARAK PAYLAŞILIYOR

Karabaş Mahallesi İnönü Caddesi’nde faaliyet gösteren Çınar Halk Market ile ilgili tüm bilgiler güncel olarak https://www.facebook.com/cinarhalkmarket/ adresinden paylaşılıyor. Vatandaşlar sosyal medya üzerinden Çınar Halk Market ile ilgili güncel haberleri takip edebiliyor, merak ettiklerini sorabiliyorlar. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.