BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Nail Çiler’den Gaziler Günü mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle mesaj yayınladı. 

17 Eylul 2021 09:13
Nail Çiler’den Gaziler Günü mesajı

İşte o açıklamanın içeriği: 

Gaziler Günü; 13 Eylül 1921 tarihinde Sakarya Meydan Muharebesi’nin kazanılmasının ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kararı ile 19 Eylül 1921’de “Mareşallik” rütbesi ve “Gazilik” unvanının verildiği gündür.
     
Şehit ve gazilerimizin vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği, üzerinde yaşadığımız topraklarımızın vatan olması için kanlarıyla ve canlarıyla gösterdiği mücadeleler; cesaretin, kahramanlığın, vatanseverliğin en güzel örnekleridir. Büyük zorluklarla kazanılan zaferlerimizi nesilden nesile aktararak, bu toprakları şehit ve gazilerimiz gibi canımız pahasına koruyacağımıza, onların emanetine aynı ruh ve heyecanla sahip çıkma gayretimizin daima süreceğine inancımız sonsuzdur.
     
19 Eylül Gaziler Günü’nde; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; vatan topraklarımızda can veren binlerce şehitlerimizi ve sağ kalarak gazilik ünvanına erişen tüm gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anar; hayatta olanlara sağlıklı ve huzurlu bir ömür diler, 19 Eylül Gaziler Günü’nü gururla kutlarım.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393