BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Kitap Haftası 27 Eylül’de başlıyor

İzmit Belediyesi ve Aydili Sanat Derneği işbirliğiyle organize edilen ve kültür-sanat ve edebiyat şöleni yaşatacak olan İzmit Kitap Haftası etkinliği 27 Eylül’de başlıyor 

17 Eylul 2021 07:59
İzmit Kitap Haftası 27 Eylül’de başlıyor

İzmit Belediyesi, çocukları ve gençleri kitap okumaya teşvik etmek ve okuyucuyu çok daha fazla kitap ve yazarla buluşturmak adına Aydili Sanat Derneği ile birlikte İzmit Kitap Haftası etkinliğini hayata geçiriyor. Bu sene ilki gerçekleştirilecek ve gelenekselleşecek olan İzmit Kitap Haftası, 27 Eylül - 3 Ekim tarihleri arasında Kültür Tepesi’nde gerçekleşecek. 

EDEBİYATIN KALBİ İZMİT’TE ATACAK

Kültür Tepesi’nde gerçekleşecek olan organizasyonda Kocaeli’de bulunan kitabevleri ve derneklere, ücretsiz stant temin edilecek. Stantlar 11.00 – 19.30 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak. İzmit Kitap Haftası’nda yazarların imza günleri, müzik ve şiir dinletileri, söyleşiler ve yarışmalar düzenlenecek. Geri dönüşüme dikkat çekmek amacıyla yapılacak satışlarda plastik poşet yerine İzmit Belediyesi tarafından hazırlanan kâğıt ve bez çantalar kullanacak. 

BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLADI

İzmitlilerin kültür-sanat ve edebiyata doyacağı ve gelenekselleşecek olan İzmit Kitap Haftası için başvurular 17 – 21 Eylül tarihleri arasında yapılabilecek. Organizasyonda stant açmak isteyen kitabevleri ve dernekler başvurularını 10.00 – 17.00 saatleri arasında Belsa Plaza önünde kurulacak stantta veya veya www.izmit.bel.tr adresinden yapabilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.