banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hizmet-İş’ten yeni bir İzmit Belediyesi açıklaması daha

Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şubesi adına İzmit Belediyesi ile ilgili yeni bir açıklama daha yapıldı. 

17 Eylul 2021 15:00
Hizmet-İş’ten yeni bir İzmit Belediyesi açıklaması daha

İşte o açıklamanın içeriği:

İsmail Özkol ile ilgili basın açıklamamıza cevap veren İzmit Belediyesi, konu ile ilgili Özkol’un sosyal medyada kurumu ve kişileri rencide ve tehdit edecek paylaşımları olduğunu ifade etmiştir. Sosyal medya paylaşımları içerisinden “ 2.5 sene kaldı, günler geçiyor az kaldı gibi ifadeleri cımbız ile çekerek açıklamaya konu edilmesi İzmit Belediyesini yönetenlerin ruh halini ortaya koymaktadır.

Hizmet-İş Sendikası olarak yaptığımız açıklamada belirttiğimiz gibi müfettiş tutanağında Özkol’a neden Cumhurbaşkanı ile ilgili paylaşım yapıyorsunuz sorusu sorulmuş, üyemiz Özkol ise “Cumhurbaşkanını seviyorum o yüzden paylaşım yapıyorum” şeklinde cevap verdiği ifadesi çok net yer almaktadır. Ayrıca İzmit Belediyesi’nin açıklamasında yer alan daha öncede disiplin cezası vardı söylemimi tamamen gerçek dışı bir ifadedir. Buradan bu açıklamayı yapanlara soruyoruz: İsmail Özkol kimi ve hangi kurumu tehdit ve rencide etmiş; kimin bu konuda şikayeti var açıklayın. 

Öyle insanların özelini araştırıp sosyal medyalarını didik didik ederek ekmeği ile oynamak hangi işverenin vicdanına sığıyor. “ 2.5 yılınız kaldı”,  “günler geçiyor” lafı ortaya söylenmiş herhangi bi kurumu ve şahsı direk hedef almayan bir paylaşım olmasına rağmen siz niye alınganlık gösteriyor, neden rahatsız oluyorsunuz? 

Evet, işçilerin ekmeği ile işi aşı ile uğraştınız, gölgeniz ile kavga ettiniz, antidemokratik uygulamalara imza attınız, ağustos böceği gibi 2.5 yılınızı saz çalarak, algılarla, kavgalarla geçirdiniz. Kızsanız da, kabul etmeseniz de İzmit’te yaşayan bir ok kesimin de dediği gibi, 2.5 seneniz kaldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.