banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Hürriyet’in eğitim hamlesine tecrübeli bir isim daha katıldı

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, eğitim camiasına 36 yıl hizmet veren eğitimci Osman İlhan Cebeci’yi ‘Eğitim Projeleri Koordinatörü’ olarak belirledi 

18 Eylul 2021 19:37
Hürriyet’in eğitim hamlesine tecrübeli bir isim daha katıldı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’e hizmet etme noktasındaki çalışmalarına alanında uzman kişileri yanına alarak devam ediyor. Özellikle eğitim alanında hamleleri ve projeleriyle dikkat çeken Başkan Hürriyet, bu alanda konusunda hâkim bir ismi belediyeye danışman ve koordinatör olarak atadı. Eğitim camiasına 36 sene hizmet eden Osman İlhan Cebeci bundan sonra İzmit Belediyesinin eğitim alanı çalışmaları ve projelerin yürütümünde danışman ve koordinatör olarak belirlendi. 

OSMAN İLHAN CEBECİ KİMDİR?

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in, belediyenin eğitim alanındaki çalışma ve projelerinde danışmanlık alacağı ve eğitim koordinatörlüğünü görevini yürütecek olan Osman İlhan Cebeci; 
•    1957 Artvin doğumlu Osman İlhan Cebeci, ilk-orta ve lise eğitimini burada tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Sosyoloji Bölümü’nden Mezun olmuştur.

•    Öğretmenlik meslek hayatına 1981 yılında Mardin’in Midyat ilçesinde başlayan Cebeci, daha sonra Ankara’nın Bala ilçesindeki okullarda görev almıştır. 

•    Kocaeli’de; İzmit İmam Hatip Lisesi’nde öğretmen ve Kocaeli Anadolu Lisesi’nde müdür yardımcılığı görevlerinde bulunduktan sonra 2008 yılında emekli oldu.

•    Emekliliğinde eğitim camiasından uzaklaşmayan Osman İlhan Cebeci, 2017 yılına kadar Özel Kocaeli Bahçeşehir Koleji’nde, Lise Müdürlüğü görevinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393