banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Yıldızlı’dan anlamlı Gaziler Günü mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı 19 Eylül Gaziler Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.  

18 Eylul 2021 11:58
Başkan Yıldızlı’dan anlamlı Gaziler Günü mesajı

Başkan Yıldızlı yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: 

“Milli mücadelenin dönüm noktası Sakarya Meydan Muharebesi sonrasında Cumhuriyetimizin kurucusu, Ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşal ve Gazi rütbeleri verilmesi ile tüm şehitlerimiz ve gazilerimizin anısına 19 Eylül tarihini Gaziler Günü olarak kutlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bağımsızlığımız için cephede verilen mücadelenin en ön saflarında yer alan gazilerimizin her biri Cumhuriyetimizin kahramanlarıdır. İktidar sahiplerinin de gazilerimizi siyasete alet etmeden her birine aynı hak ve güvenceleri sağlaması, birini diğerinden ayırmaması gerekmektedir. Çünkü tüm gazilerimiz kendini feda etmekten kaçınmayarak farklı cephelerde bu onurlu unvanı kazanmıştır. Bu duygularla, Ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşal ve Gazi unvanlarının verilişinin 100. yılını ve 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyor, vatan için canını siper eden tüm şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393