BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Refah Partisi olağanüstü toplandı: Baskın seçim kapıda mı?

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, on iki ilçe başkanını, teşkilat başkanlarını ve seçim işleri başkanlarını olağanüstü topladı. 

18 Eylul 2021 15:59
Refah Partisi olağanüstü toplandı: Baskın seçim kapıda mı?

Erken seçim ihtimaline karşı Kocaeli de ki; 472 mahalleye mahalle temsilcisi atanmasını, 4195 sandığa sandık baş müşahitlerinin noksansız olarak görevlendirilerek, sandık seçmen listeleri üzerinden çalışma yapılmasını istedi. 
Aras; bu Pazar günü ülkemizin 81 ili, 922 ilçesinde Refah Partisi teşkilatları tarafından ev taraması yapılacağını duyurdu. Milli Görüş- Refah iktidarında herkesin huzur ve mutluluğa kavuşacağını belirten Aras, bunun reçetesini de basın ile paylaştı.

İŞTE O REÇETE;

Rantiyenin hortumları kesilecek 3 maaş- 5 maaş- 15 maaş kıyak aylık alanların maaşları kesilecek. Bakanların, belediye başkanlarının, bürokratların lüks araçları geri alınacak. Milli gelir, millete adil olarak bölüşülecek. Aras bu söylediklerinin Erbakan hocanın başbakan olduğu dönemde yapıldığını, Dr. Fatih Erbakan’ın başkanlığı döneminde de tekrar yapılacağını, tek çözümün Refah Partisi olduğunu, tek kurtuluşun milli görüş iktidarında olduğunu söyledi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393