banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Soyluçiçek: Gazilerimiz, Türk milletinin her zaman onur kaynağı olacaktır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 

19 Eylul 2021 01:42
Soyluçiçek: Gazilerimiz, Türk milletinin her zaman onur kaynağı olacaktır

Başkan Soyluçiçek mesajında: “19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mustafa Kemal Atatürk’e ''Mareşal Rütbesi ve Gazi Unvanı'' verilmiştir. Bu tarih aynı zamanda devletimizin ve milletimizin gazilerimize duyduğu minnet ve şükran duygularının bir ifadesi olarak ülkemizde her yıl “Gaziler Günü” olarak kutlanmaktadır.
     
Bugün bizler vatan topraklarında, şehit ve gazilerimizin ulvi mücadelesi sayesinde huzur ve güven içerisinde yaşıyoruz. Vatan topraklarını korumak adına üstün bir kahramanlık örneği göstererek en zor koşullarda bile canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen tüm gazilerimiz, Türk milletinin her zaman onur kaynağı olacaktır.

Vatanımızın birliğini korumak ve milletimizin esenliğini devam ettirmek için canlarını ortaya koyan kahraman gazilerimizin yaptığı fedakârlıkların her fırsatta hatırlanması ve hatırlatılması hepimizin milli ve insani görevidir.  Ancak; aziz şehitlerimiz, gazilerimiz ve değerli aileleri için ne yapılsa haklarının ödenemeyeceğinin bilinciyle her zaman onlar için daha iyisini yapabilmenin gayreti içerisindeyiz ve olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle bu anlamlı günde, şehitlerimizin bizlere emanet ettiği tüm yakınları ile gazilerimize, devletimizin ve aziz Milletimizin gönül ve şefkat kapılarının sonuna kadar açık olduğunu bir kez daha ifade ediyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize ve değerli ailelerine minnet, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.