BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’den Sakarya’ya giden aileyi yangın dağıttı

Derince’de ikamet eden ailenin tatil için gittikleri Sakarya'nın Geyve ilçesinde kaldıkları evde çıkan yangında 4 kişi feci şekilde hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. 

19 Eylul 2021 18:56
Derince’den Sakarya’ya giden aileyi yangın dağıttı

Derince’de ikamet eden Bayram Bekçi eşi ve çocuklarıyla birlikte hafta son tatilinde arkadaşlarına ait Sakarya’daki bağ evine gitti. Gece yarısı yangın çıktı ve alevlerin sardığı bağ evinde baba Bayram Bekçi (37) ile çocukları Ömer Faruk (11), Dilara (14) ve Eslem Asaf (1) hayatlarını kaybettiler. Anne Pınar Bekçi (36) ile 4 yaşındaki Eymen ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Yangının akşam soğuk olması nedeniyle sobayı yakmak isterken çıktığı öğrenildi. Baba Bayram Bekçi ve 3 çocuğunun cenazesi Pazartesi günü Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde toprağa verilecek. Anne Pınar ve çocuğu Eymen’de Ankara’da bir hastanede yaşam savaşı veriyorlar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.