BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Hürriyet: Gazilerimiz gurur kaynağımızdır

Gaziler Günü nedeniyle mesaj yayınlayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Gazilerimiz en anlamlı gurur ve ilham kaynağımızdır. Üstün ruh ve mücadeleleri milli hafızamızdan asla silinmeyecek” dedi 

19 Eylul 2021 14:28
Hürriyet: Gazilerimiz gurur kaynağımızdır

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Hürriyet mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizin bağımsızlığını, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, milli birlik ve beraberliğimizi korumak uğruna üstün fedakarlık göstererek, canını ölüme siper eden şanlı gazilerimiz bizlerin en kıymetlisidir. Vatanseverliğin, kahramanlığın ve fedakârlığının destanını yazan gazilerimize bugünümüzü ve geleceğimizi borçlu olduğumuzun bilincindeyiz.

MİLLİ HAFIZAMIZDALAR

Türk Milleti’nin hiçbir koşulda bağımsızlığından ve tek bir karış toprağından taviz vermeyeceğini, devletimizin ve milletimizin ilelebet var olacağını gazilerimiz, şehitlerimizle birlikte gösterdiği üstün mücadeleyle tüm dünyaya kabul ettirdi. Gazilik nişanını gururla göğsünde taşıyan halk kahramanlarımızın, ülkemiz için ortaya koyduğu üstün ruhu ve tüm benliğini vatan topraklarının üzerine sererek düşmana meydan okuma cesaretini hiçbir güç milli hafızamızdan silemeyecek.

İLHAM KAYNAKLARIMIZ

Ülkemizin bütünlüğüne göz dikenlere aman vermeyen ancak buna karşın savaş meydanlarında düşmanına bile saygıyı elden bırakmayan gazilerimiz, milletimizin en anlamlı gurur kaynağıdır. İzmit Belediyesi olarak, üstün fedakarlık örneği değerli gazimizi asla unutmayacağız. Gazilerimizden aldığımız ilhamla, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da karşılaşacağımız bütün tehditleri bertaraf edeceğimize yürekten inanıyorum.

GAZİLERİMİZİ UNUTMUYORUZ

Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan sevgisinin sembolü olan şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, kıymetli gazilerimizi şükran ve minnetle selamlıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk'e Mareşal rütbesi ve Gazi unvanı verilişinin yıldönümünü unutmuyoruz.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393