BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Şehit Emre Kaan Arlı dualarla anıldı

Siirt'in Pervari ilçesinde hain terör saldırısı sonucu şehit olan Derinceli Jandarma Er Emre Kaan Arlı'nın şehadetinin seneyi devriyesi dolayısıyla baba ocağında Mevlid-i Şerif okundu; dualar edildi. 

20 Eylul 2021 18:46
Şehit Emre Kaan Arlı dualarla anıldı

Yenikent Mahallesi Şehit Öğretmen Erkan Aydın Caddesi, Çalışanlar Sitesi Lale Apartmanı önünde düzenlenen Kur’an okumalı anma programında tüm gönüller,  şehitler için bir oldu. Gaziler Günü ve şehidimizin sene-i devriyesi nedeniyle düzenlenen programda; şehidin evi ve evinin bulunduğu alan; Türk Bayrakları ile süslendi. Şehit Emre Kaan Arlı’nın babası Şaban Arlı ise yaptığı konuşmada, tüm katılımcılara teşekkür ettiğini ifade etti, programa katılanlarla yakından ilgilendi.

PROTOKOL AKIN ETTİ

Gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif programına,  Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan, Derince İlçe Müftüsü Macit Amil, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Çakmak, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü idari kadrosu, Özel Harekât Dairesine bağlı polis memurları, Daire müdürleri, Sivil Toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti ilçe başkanları, iş adamları, sanayiciler, Derince Yenikent Mahallesi Muhtarı Erol Küçük, şehitin arkadaşları, şehit ailesinin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

DUALAR EDİLDİ

Çok sayıda camii imamının yer aldığı programda, Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi, Kocaeli Müftüsü Sinan Cihan ve İlçe Müftüsü Macit Amil,. Günün anlam ve önemini belirten dualar etti, şehitlik mertebesi ile ilgili bilgiler verdi. Şehit Emre Kaan Arlı’ya ait sinevizyon gösterisi ise duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Şehit babası Şaban Arlı, katılımlarından dolayı herkese teşekkür ettiğini söyledi ve gaziler haftası nedeniyle gazilerimizin gününü kutladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.