BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başiskele’de okullar yenileniyor

Başiskele Belediyesi, çocukların daha güvenli bir ortamda eğitim görmeleri adına ilçe genelinde bulunan okulların tadilat ve tamirat işlemlerini gerçekleştiriyor. 

20 Eylul 2021 16:39
Başiskele’de okullar yenileniyor

EKSİKLER GİDERİLDİ

Koronavirüs pandemisi nedeniyle uzun süredir yüz yüze eğitimden uzak kalan çocuklar, 2021-2022 eğitim yılının başlamasıyla birlikte yüz yüze eğitime geri döndü. Okulların tekrardan yüz yüze eğitime başlayacağı kararının açıklanmasının ardından harekete geçen Başiskele Belediyesi, ilçede bulunan okulların eksiklerini hızlıca giderdi.

ZEMİN TADİLATI

Geleceğin hazinesi çocuklara ve eğitimlerine büyük önem veren Başkan Özlü’nün talimatıyla çalışmalara başlayan ekipler, ilk olarak okul bahçesinde çim kesimi ve temizlik işlerini tamamladılar. Ardından okul bahçesinde ve spor alanlarında zamanla deforme olarak çukur haline dönen beton zeminlerin tadilatını yapan ekipler, düzeltme çalışmaları sonrası spor sahalarını akrilik boya ile boyayarak çocukların kullanımına sundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393