BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Tarihi gar binası sergi sezonuna hazır

İzmit Tarihi Tren Garı Güzel Sanatlar Galerisi Sergi Salonu yine sanatçı ve sanatseverleri buluşturacak. Sergi açmak isteyen sanatçılar Güzel Sanatlar Galerisi’ne başvurabilecekler 

21 Eylul 2021 06:30
Tarihi gar binası sergi sezonuna hazır

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, pandemi sürecinde tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz genelinde de uzun süre ara verilen sanatsal faaliyetlere yeniden başladı. İzmit Tarihi Gar Binası Güzel Sanatlar Galerisi sanatçıların sergileyeceği birbirinden güzel eserlere ev sahipliği yapmaya, sanatçıyla sanatseveri pandemi kurallarına uygun olarak buluşturmaya hazırlanıyor. Sanatçıların adeta buluşma noktası olan tarihi binada yeniden sergi açmak isteyen sanatçılar, başvurularını Güzel Sanatlar Galerisi’ne yapabilecektir. 


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.