BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İZGİM Çocuk Oyun Evi ile çocuklar güvende 

İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen İZGİM’de yer alan Çocuk Oyun Evi ile ebeveynler çocuklarını günde birkaç saat alanında uzman eğitmenlere emanet edebilecek  

21 Eylul 2021 08:31
İZGİM Çocuk Oyun Evi ile çocuklar güvende 

İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan İzmit Kadın Girişimciler Merkezi (İZGİM) kadınların sosyal ve ekonomik hayata katılmasını arttırmayı hedefliyor. Üretici kadınlara tanıtım ve pazarlama desteğinin yanı sıra mentörlük ve danışmanlık eğitimlerinin de verileceği İZGİM’de ebeveynlerin çocuklarını emanet edebileceği Çocuk Oyun Evi de bulunuyor. Bu oyun evinden sadece İZGİM'den yararlanan kadınların çocukları değil tüm aileler ücretsiz olarak yararlanabilecek. 

RANDEVU SİSTEMİYLE

10 çocuk kapasiteli Çocuk Oyun Evinden ebeveynler randevu sistemiyle çocuklarını günde birkaç saat alanında uzman eğitmenlere emanet edebiliyor. Kadınların günlük ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için ya da alışveriş yapmak istediğinde ama çocuğunu bırakabileceği yeri olmadığında, hasta ve yaşlısı olup bakımını yapmak istediğinde ama çocuğunu bırakabilecek yeri olmadığında, kendine zaman ayırmak istediğinde ama çocuğunu bırakabilecek yeri olmadığında ve daha birçok ihtiyaç duyulan zamanlarda ücretsiz İZGİM Çocuk Evi ilaç gibi gelecek ve çocuklarını günde birkaç saat güvenle emanet edebilecekleri Çocuk Oyun Evi, çocukların günlük vakit geçireceği güvenli ve konforlu bir alan olarak tasarlandı. Vatandaşlar https://izgim.izmit.bel.tr/cocuk-oyun-alani.html adresinden veya 0262 318 02 10 numaralı telefondan bilgi alabiliyor. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.