BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’te İYİ Partililer pazarcı esnafını dinledi

İYİ Partili yöneticiler İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı Kadın Politikaları ekibinin hazırladığı program kapsamında Yeşilova semt pazarını ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundular 

22 Eylul 2021 14:23
İzmit’te İYİ Partililer pazarcı esnafını dinledi

Söz konusu pazar turunda İl Başkan Yardımcısı Ali Karaca, İlçe MuhasibiSalim Yaşar, Kadın Politikaları Başkanı Fadime Yıldız Atik, İlçe Başkan Yardımcıları Erol Derin, Kenan Vural, Nevin Ayyıldız ile ilçe yöneticileri Cavide Yüceer, Nebiye Demirtaş ve Kadın Politikaları üyeleri de hazır bulundu.

Esnaflar pandemi sebebiyle yaşadığı zorluğun etkilerini atlatamadıklarını dile getirdiler. Üreticiden halka giden fahiş fiyatlardan şikayetçi olduklarının altını çizdiler. İşlerinin önemli oranda düştüğünü de vurgulayarak ‘Bizi bu iktidardan kurtarın’ dedikleri de görüldü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.