BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

DEVA Partisi’nde İdris Şahin coşkusu

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı yoğun olarak sürdürdüğü üye kaydı ve mahalle temsilcisi atamalarının yanı sıra Genel Başkan Yardımcılarından İdris Şahin’in kente yaptığı ziyaretle de çalışmalarına hız kattı 

23 Eylul 2021 14:45
DEVA Partisi’nde İdris Şahin coşkusu

Genel Başkanlığı’nı Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanlığı çalışkan ve dinamik ekibiyle göz doldurmaya devam ediyor...

Genel Başkan Ali Babacan’ın geçtiğimiz aylardaki Kocaeli ziyaretinde ‘İl Teşkilâtını’ Türkiye şampiyonu ilan etmesi ardından Parti Genel Merkezi’nden de Kocaeli’ne ziyaretler sürüyor. Bu kapsamda DEVA Partisi Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin de Kocaeli’ne kapsamlı bir ziyarette bulundu.

TİCARET ERBABININ SORUNLARI

Sabah basın mensupları ve parti teşkilâtıyla birlikte kahvaltı programına katılan Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, gazetecilerin sorularını yanıtladı ve parti teşkilâtıyla birebir tanıştı.
Daha sonra Kocaeli Ticaret Odası’na bir ziyaret gerçekleştiren İdris Şahin ve çok sayıda DEVA Partili Yönetici, burada KOTO Başkanı Necmi Bulut ve yönetimini ziyaret ettiler.

Görüşmede Kocaeli’nin ve ticaret hayatının sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Burada  özellikle medikal malzeme satanların ve bunları kullanmak zorunda olan vatandaşların karşılaştıkları sorunları üzerine eğildiklerini dile getiren DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, bu alanda çok büyük sorunlar yaşandığını ve yapılan yolsuzluklara yönelik olarak kapsamlı bir rapor hazırladıklarını ifade etti.

KOCAELİ BAROSU YÜZ AKI

Daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte Kocaeli Barosu’na geçen Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, burada da Kocaeli Barosu Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir’i ve Yönetim Kurulu’nu ziyaret ettiler. Burada avukatların sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunan heyetler, Türkiye’de en önemli sorunun yargıya olan güvenin azalması olduğunun altını çizdiler. 

Türkiye Barolar Birliği’nin avukatların haklarına sahip çıkmadığını dile getiren İdris Şahin, “Bakanlığım döneminde bununla ilgili olarak yasa tasarısı hazırladık ancak gereken destek verilmediği için yasayı geçiremedik. Eğer o gün bu yasa geçmiş olsaydı bugün yaşanan Hükumet tarafından parçalanmış ve politize edilmeye çalışılan baro sorunu ile karşılaşmazdık” dedi. Şahin ve Candemir sözlerinin devamında, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nun avukatların haklarını aramadığı ve hükumetin yargıyı ve baroları politize etme maksadıyla yaptığı çalışmalara karşı direnç göstermediğini ifade ettiler. Genel Başkan Yardımcısı Şahin, “Bu anlamda Kocaeli Barosu, gerek bölgesinde ve gerekse de Türkiye çapında yaptığı çalışmalarla mesleğin yüz akı olmuş bir barodur. Bu vesile ile Sayın Candemir’i ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.

DEVA’YA YOĞUN BİR TEVECCÜH VAR

Daha sonra İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden DEVA Partisi heyeti burada Başkan Murat Öztürk ve yönetimini ziyaret ettiler. 
Ziyarette başta İzmit olmak üzere esnafın sorunları ve DEVA Partisi’nin toplumun bel kemiği durumundaki esnafın sorunlarına getirdiği çözüm yolları masaya yatırıldı. 

Daha sonra DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanlığı’nın Yürüyüş Yolu’nda kurduğu üye kayıt standını ziyaret eden Başkan Yardımcısı İdris Şahin ve beraberindeki İl Başkanı Adem Koç, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve parti üyeleri, DEVA Partisi’ne üye olmak için başvuru formunu dolduran vatandaşlarla sohbet ettiler...

Daha sonra bir süre esnaf ziyareti yapan ve vatandaşlarla sohbet eden İdris Şahin ve beraberindeki kalabalık bir DEVA Partili grup; İzmitlilerin hayat pahalılığından ve adaletsizlikten kaynaklanan sorunlarını dinlediler.

Ardından DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı binasına geçen Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin ve beraberindekiler, burada düzenlenen Seçim İşleri Başkanlığı toplantısına katıldılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393