banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Çınar Halk Market’i Özgür Özel açacak 

Toplumsal fayda sağlayacak projeleri sırayla açan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, pazartesi günü Çınar Halk Market’in açılış kurdelesini CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel ile birlikte kesecek 

23 Eylul 2021 17:25
Çınar Halk Market’i Özgür Özel açacak 

Halkın eğitimini ve sağlığını önemseyen, yaşam kalitesini yükselten ve üretimde yer alarak geleceğine daha güvenle bakmasını sağlayan projelerini tamamlayıp birer birer hizmete açan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet yeni bir açılışa daha hazırlanıyor. Kısa bir süre önce hayata geçirdiği, yerel üreticiyi ve kooperatifleri destekleyen ve halkın ekonomisini, sağlıklı beslenmesini ve aracısız hizmet almasını sağlayan önemli bir projeyi daha İzmitlilere kazandıran Hürriyet, pazartesi günü Çınar Halk Market’in açılışını yapacak. 

KILIÇDAROĞLU, AKŞENER VE ÖZEL

Yeşilova Çınar Çocuk Evi'ni CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte açan, Kadın Girişimciler Merkezi’nin kurdelesini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Türkiye Kadın Dernekleri Federasyon Başkanı Canan Güllü ile birlikte kesen başkan Hürriyet, İzmit Belediyesi Çınar Halk Market’i de son yılların en çok dikkat çeken siyasetçilerinden CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel ile açacak. CHP’den 24, 25, 26 ve 27. Dönem Manisa Milletvekili olan Özel açılış için İzmit’e gelecek.  

YÜZLERCE DOĞAL ÜRÜN SATILIYOR

İzmit’e kooperatifçilik anlayışını yeniden getirecek olan ve üreticilerin de ürünlerini doğrudan satma imkanına ulaşacağı Çınar Halk Market, 27 Eylül 2021 Pazartesi günü kapılarını açacak. 97 metrekare market, 67 metrekare asma kat ve ofis, 76 metrekare bodrum katıyla birlikte toplam 240 metrekare alana sahip Çınar Halk Market’te et ürünlerinden kuru bakliyata, kahvaltılıklardan kuruyemişlere, taze sebzeden ev yapımı erişte, tarhana gibi doğal ürünlere kadar geniş yelpazede yüzlerce ürün satışa sunuluyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393