BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi Tıbbi-Aromatik Bitkiler Bahçesi bakımdan geçti

İzmit Belediyesi Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bahçesi’nde çeşitli tıbbi ve aromatik bitkilerin dikimi yapıldı, mevcut bitkiler de bakımdan geçti 

25 Eylul 2021 06:22
İzmit Belediyesi Tıbbi-Aromatik Bitkiler Bahçesi bakımdan geçti

İzmit Belediyesi, Yenişehir Mahallesi 17 Ağustos Deprem Parkı’nda bulunan Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bahçesi’ndeki bitkileri hem bakımdan geçirdi, hem de birbirinden farklı yeni aromatik bitkiler dikti. İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bin 680 metrekare alanda çeşitli tıbbi ve aromatik bitkiler dikerek taş serimi yaptı.

ÇEŞİTLİ AROMATİK BİTKİLER

Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi’nde çeşitli düzenlemeler yapan İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ortanca, zeytin, büyük çiçekli kelebek çalısı, karayemiş, kuşburnu, gaura, gül, kadıntuzluğu, defne, sabır otu, lavanta, lavandin, adaçayı, biberiye, gelin tacı, kekik, hatmi çiçeği, sarı çiçekli yasemin, bordo yapraklı rüya çiçeği, taflan, bahçe hanımeli, geyik dikeni, dereotu, maydanoz, ateş dikeni, büyük çiçekli manolya, nar, kurtyemeyen ağacı, oya ağacı, mor salkım, iğde, adi huş, kurt üzümü, ıhlamur, süs kirazı, süs eriği gibi bitkilerin dikimi yaparak vatandaşın hizmetine sundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.