banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sahne Senin, Müzik Senin yüzlerde tebessüm bıraktı

İzmit Belediyesinin yerel müzisyenleri desteklemek ve halkı müzikle gülümsetmek için yaz boyunca haftada iki gün düzenlediği ‘Sahne Senin, Müzik Senin’ sokak konserleri halaylarla sona erdi 

25 Eylul 2021 22:24
Sahne Senin, Müzik Senin yüzlerde tebessüm bıraktı

Yerel müzisyenleri vatandaşlarla sokak dinletilerinde buluşturan İzmit Belediyesinin düzenlediği ‘Sahne Senin, Müzik Senin’ çok renkli görüntülerle sona erdi. Temmuz ayında başlayan ve haftada iki gün kentin farklı noktalarında gerçekleştirilen canlı müzik şöleni finalini Sabri Yalım Parkı’nda yaptı. Müzik sever İzmitliler, Kocaeli Müzisyenler ve Sanatçılar Derneği üyelerinin hareketli ezgileri eşliğinde gönüllerince eğlendi. 

2 GRUP SAHNE ALDI

Final gününde Kocaeli Müzisyenler ve Sanatçılar Derneği üyelerinden oluşan iki ayrı grup sahne aldı. Birinci grupta bağlamalarda Onur Koçak, Robar, klavye ritimde Hasan Cihan, vokalde Sabiha Turan, ikinci grupta ise klarnette Gökhan Saat, darbuka ritimde Yıldırım Aykut, klavye ritimde Ufuk Güler, ud ve vokalde Fatih Aydın sanatını icra etti. Duygusal şarkılarda hüzünlenen İzmitliler, hareketli parçalarda yerinde duramadı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.